Wellness Corner reprezintă un circuit cuprinzător pentru angajați, care le permite să acceseze minim trei servicii de wellness diferite într-un flux continuu. În mod obișnuit, este alcătuit din trei module – Managementul Greutății Corporale, Gimnastică Preventivă și Chair Massage (sau Masaj pe Scaun) – dar poate fi extins cu opțiuni suplimentare, inclusiv prin punerea la dispoziția angajaților a aplicației Wellzone App. Acest program corporativ de wellness & wellbeing oferă o multitudine de beneficii, deoarece fiecare modul completează și îmbunătățește efectele celorlalte, rezultând un program extrem de eficient.

Unul dintre beneficiile cheie ale Wellness Corner este capacitatea sa de a îmbunătăți sănătatea generală și bunăstarea angajaților. Oferind acces la o varietate de servicii de wellness, angajații pot lua măsuri proactive pentru a-și îmbunătăți sănătatea fizică și mentală. Acest lucru poate duce la reducerea absenteismului la locul de muncă, la îmbunătățirea productivității și la creșterea angajamentului angajaților.

De asemenea, Wellness Corner poate ajuta la îmbunătățirea culturii și a atmosferei generale în cadrul unei companii. Prin promovarea obiceiurilor sănătoase și încurajând angajații să aibă grijă de ei înșiși, o companie poate crea un mediu pozitiv și de susținere care să fie în beneficiul tuturor. Acest lucru conduce la creșterea satisfacției și reținerii angajaților, ceea ce poate duce în cele din urmă la rezultate îmbunătățite pentru companie. În general, Wellness Corner este un program cuprinzător care oferă o multitudine de beneficii atât pentru angajați, cât și pentru companie în ansamblu.

Acordăm prioritate stării de bine și ne concentrăm pe măsuri proactive pentru a îmbunătăți sănătatea generală. Programul nostru special conceput, Wellness Corner, oferă un circuit cuprinzător de servicii care sunt interconectate într-o ordine logică, oferind o abordare holistică a wellness-ului.

Wellness Corner combină trei module cheie: Managementul Greutății Corporale, Gimnastică Preventivă și Chair Massage, creând un efect sinergic care maximizează beneficiile fiecărui element în parte și sporește eficacitatea întregului program. Această inițiativă de wellness  oferă o multitudine de beneficii, abordând diverse aspecte ale stării generale de bine.

    1. Managementul Greutății Corporale se concentrează pe atingerea și menținerea unei greutăți optime prin îndrumări personalizate, planuri de masă personalizate și suport continuu. Experții noștri vor ajuta participanții să adopte obiceiuri sănătoase de viață și să facă schimbări durabile pentru a optimizarea stării generale de bine.
    2. Gimnastica Preventivă, cunoscută și sub denumirea de Kinetoterapie Profilactică, are ca scop ameliorarea simptomelor sau prevenirea instalării patologiilor prin abordarea unor probleme precum durerile de spate cauzate de o postură incorectă prelungită, dezechilibrul tensiunii musculare și mobilitate scăzută. Acest modul se concentrează pe diverse aspecte, printre care îmbunătățirea stabilității sau corectarea posturii vicioase. Sesiunile regulate sunt cheia pentru a culege beneficiile pe termen lung ale acestei abordări preventive.
    3. Chair Massage, un serviciu popular de wellness corporativ, oferă beneficii reale angajaților atât din punct de vedere fizic, cât și psihologic. Acest masaj revigorant vizează umerii, zona cervicală, scalpul, partea superioară a spatelui, brațele și mâinile. Administrat pe un scaun pliant special conceput, acest tip de masaj poate ajuta la ameliorarea tensiunii musculare, la reducerea stresului și la relaxe. Chair Massage se efectuează cu subiectul complet îmbrăcat, fiind astfel un serviciu convenabil și accesibil pentru toată lumea.

Participarea la programul Wellness Corner și la modulele sale individuale necesită continuitate și prezență regulată. Investind în bunăstarea angajaților și încurajându-i să participe la aceste sesiuni, aceștia vor experimenta beneficiile cumulate care contribuie la un stil de viață mai sănătos și mai echilibrat.

La Wellzone, suntem dedicați creării unei culturi a bunăstării și prevenirii în cadrul organizațieiilor. Alătură-te pentru a beneficia de aceste servicii de wellness necesare și fă un pas important către o echipă mai sănătoasă și mai fericită. Împreună construim baza unei stari generale de bine de durată.

Te rugăm să ții cont de faptul că programul Wellness Corner și serviciile asociate sunt disponibile exclusiv pentru angajații organizațiilor cu care lucrăm, asigurând o abordare personalizată și de impact pentru a îmbunătăți bunăstarea acestora.