Wellness Coaching este un program conceput pentru a evalua și îmbunătăți starea generală de bine a angajaților din cadrul unei companii, inclusiv a managementului. Programul ia în considerare diverși factori precum nutriția, echilibrul dintre viața profesională și viața privată, exercițiile fizice, somnul, stresul și potențialele riscuri pentru sănătate. Evaluând nivelul actual de bunăstare din aceste perspective diferite, programul este capabil să identifice obiective specifice de bunăstare pentru fiecare participant în parte și să creeze un plan individualizat pentru a atinge aceste obiective.

Programul este foarte personalizat, ținând cont de circumstanțele și stilul de viață unic al fiecărei persoane. Se concentrează pe crearea de pași mici, gestionați care, atunci când sunt luați în mod consecvent, duc la schimbări pozitive semnificative în starea generală de bine.

Scopul final al programului este de a oferi motivație angajaților să preia controlul asupra sănătății și bunăstării lor și să facă schimbări pozitive care nu numai că le vor îmbunătăți calitatea vieții, ci și vor aduce beneficii performanței lor în muncă și companiei în ansamblu.

Programul nostru de Wellness Coaching se poate realiza și online, prin intermediul aplicației Wellzone (disponibilă pentru iOS, Android sau Desktop), iar în funcție de nevoile și obiectivele fiecărui individ în parte, acestuia i se atribuie unul sau mai mulți specialiști (Wellness Coaches) cu care va interacționa pe tot parcursul programului.