Bine ai venit în lumea Wellzone! Aici, descoperi magia unei vieți echilibrate – de la antrenamente fizice potrivite pentru tine și sfaturi nutriționale gustoase la abordări exclusive pentru o stare de bine de invidiat! Ia-ți doza zilnică de energie, motivație și împlinire direct de pe telefonul tău! Descarcă acum și să începem această călătorie a sănătății împreună!

În Wellzone App, întâlnești o echipă de specialiști pregătiți să-ți susțină fiecare pas spre un “tu” mai sănătos și mai echilibrat. Pe lângă antrenamente adaptate nevoilor tale, planuri alimentare documentate și sfaturi esențiale pentru o stare de bine pe toate planurile vieții tale, vei putea participa la webinarii live, vei avea ocazia să urmezi și să te familiarizezi cu diverse obiceiuri sănătoase, să discuți cu trainerul tău ori de câte ori consideri necesar, să participi la diverse evenimente sociale alături de alți membrii ai comunității Wellzone și multe alte surpize. Iată doar o mică provocare: descarcă acum și descoperă cum să-ți transformi rutina zilnică într-una plină de bucurie, energie și încredere!

Gândindu-ne la tine, am adunat cele mai bune resurse pentru a face din fiecare zi o aventură sănătoasă. De la idei și rețete delicioase pentru mese echilibrate până la antrenamente adaptate pentru fiecare nivel, la Wellzone vei găsi exact ceea ce îți dorești pentru a te simți minunat în corpul și mintea ta.  Descarcă acum și bucură-te de beneficiile transformării într-un “tu” mai strălucitor și mai sănătos!
Aplicația se poate descărca accesând contul unic de client corporate, iar ulterior selectând Download!

Mult succes!

Leave a comment