Suntem încântați să vă anunțăm că noua noastră platformă, Wellzone Corporate, este acum finalizată și funcțională! Acum puteți programa activitățile Wellzone oferite de către angajatorul dumneavoastră, într-un mod simplu și rapid, direct de pe platformă.

Vă mulțumim sincer pentru răbdarea pe care ați arătat-o în ultimele zile, când vechea noastră platformă de programări a întâmpinat câteva probleme tehnice. Eforturile noastre au fost concentrate în rezolvarea acestor probleme și în oferirea unei experiențe cât mai plăcute și eficiente pentru dumneavoastră.

Dar asta nu este tot! Suntem bucuroși să vă anunțăm că în perioada următoare pregătim câteva surprize speciale pentru dumneavoastră. Ne dorim să vă încântăm și să vă oferim mai mult decât ați așteptat de la platforma noastră. Vom aduce noi funcționalități, oferte exclusive și o gamă diversă de activități care să vă ajute să vă mențineți sănătatea și să vă îmbunătățiți bunăstarea.

Suntem dedicați să vă oferim cea mai bună experiență în domeniul wellness-ului corporate, iar lansarea noii noastre platforme este doar începutul unei călătorii extraordinare alături de voi. Vă încurajăm să explorați și să profitați de toate beneficiile pe care le aduce Wellzone Corporate. Fie că vă doriți să participați la clase de fitness, sesiuni de relaxare sau programe de dezvoltare personală, suntem aici pentru a vă susține și a vă îndruma în fiecare pas al călătoriei dumneavoastră spre o viață mai sănătoasă și mai echilibrată.

Vă mulțumim din nou pentru încrederea acordată și pentru sprijinul vostru constant. Continuăm să lucrăm din greu pentru a vă oferi servicii de înaltă calitate și experiențe memorabile. Rămâneți alături de noi și pregătiți-vă pentru surprizele pe care le-am pregătit pentru voi!

Echipa Wellzone

Leave a comment